Tablouri la comanda

 

Vrei sa decorezi o incapere cu o pictura originala? Sau poate ti-ar placea sa detii o copie fidela a unui tablou celebru. Oricare ar fi cazul, grupul nostru de artisti vizuali atent selectionat te va ajuta sa aduci la viata orice viziune artistica ai. Contacteaza-ne si descrie-ne viziunea ta. Vei primi sfaturi si indrumarea din partea unui consultant dupa care proiectul tau va trece in lucru si dupa cateva zile il vei primi prin curier.

Intrebari frecvente

Ce tehnici folositi?

Majoritatea picturilor sunt in ulei. Alte tehnici folosite sunt: acrilic, creion, cutit si pictura digitala.

Cat dureaza?

Timpul de lucru variaza in functie de complexitatea compozitiei. In medie, executia si livrarea dureaza 2 saptamani. Iti vom comunica data de livrare exacta dupa ce vom discuta toate detaliile specifice proiectului tau.

Cat costa?

Nu exista un pret standard. Oferta se calculeaza in functie de dimensiunile fizice si complexitatea compozitiei fiecarui tablou. Pentru a primi o oferta concreta, scrie-ne pe contact@caligrafik.ro.

Proiecte similare

Intrebari frecvente

Cat costa?

Pretul se calculeaza pentru fiecare proiect si variaza in functie de numarul de invitati, locatia si data evenimentului. Pentru a primi o cotatie precisa, trimite-ne un mesaj.

Ce informatii sunt necesare?

Vom avea nevoie de o descriere clara a viziunii tale, insotita de imagini de referinta daca este cazul. Imaginile trebuie sa fie cat mai clare, in special daca tabloul implica portrete.

Puteti oferi lucrarile inramate?

Depinde de dimensiunile si suportul lucrarii (carton, panza sau lemn). Momentan nu dar va putem recomanda un atelier specializat care are o gama larga de rame decorative.

Te-ai convins?

Scrie-ne despre proiectul tau