Caricaturisti pentru evenimente

 

Daca organizezi un eveniment iar prajiturile, bautura sau bomboanele ti se par cliseice pentru a le oferi ca marturii, iti recomandam o solutie inedita – caricaturile la minut!

Iata cum functioneaza: fiecare invitat care doreste poate lua loc pentru 3-4 minute in fata artistului. Caricaturistul va schita chipul fiecaruia, pe o coala personalizata cu datele evenimentului. La final, toti invitatii vor ramane cu o amintire personalizata si inedita.

Solicita oferta

Alte proiecte similare

Distractie, tot evenimentul

Oare cum va arata caricatura tipului acela cu nasul butucanos? Sau cea a doamnei cu freza ciudata? Sau poate cea a domnului acela cu ochelari si papion.

Invitatii tai se vor amuza pe seama caricaturilor realizate pentru ei sau prietenii cu care participa la eveniment. La final, toti vor avea o amintire personalizata cu care se vor mandri.

La loc de cinste

Cel mai important aspect pentru o marturie este sa fie pastrata cu placere. Caricaturile noastre, spre deosebire de o cutie de bomboane sau o sticla de vin, ajung adesea inramate si expuse in birourile sau sufrageriile invitatilor, din propria lor initiativa!

Intrebari frecvente

Cat costa?

Pretul se calculeaza pentru fiecare proiect si variaza in functie de numarul de invitati, locatia si data evenimentului. Pentru a primi o cotatie precisa, trimite-ne un mesaj.

Cati caricaturisti aveti disponibili?

In grupul nostru sunt 3 maestri caricaturisti. Ocazional, apelam la alti colaboratori pentru a acoperi numarul de lucrari pentru un eveniment. In functie de necesitate, putem trimite pana la 10 artisti.

Puteti oferi lucrarile inramate?

Da, putem inrama lucrarile pe loc, la eveniment, insa aceasta implica un cost suplimentar. Valoarea exacta se va comunica in functie de specificatiile fiecarui proiect.

Cum fac plata?

Plata se face prin transfer bancar in 2 transe: un avans de aprox. 30% iar restul in termen de 24 ore de la finalizarea evenimentului.

Prestati la evenimente si in afara tarii?

Da, ne putem deplasa oriunde in Europa pentru prestatii insa in acest caz este solicitata plata in avans.

Unde pot vedea alte exemple de lucrari?

Pentru mai multe caricaturi vizitati sectiunea Portofoliu sau pagina noastra de Facebook.

Suna interesant?

Solicita oferta pentru evenimentul tau