Caricaturi personalizate, la comanda

 

Te-ai intrebat vreodata cum ai arata intr-o caricatura? Ce crezi ca ar remarca la tine un caricaturist? Trimite-ne cateva fotografii clare cu personajul pe care vrei sa-l caricaturizam, da-ne cateva detalii specifice despre el/ea, iar noi ne vom ocupa de restul.

Comanda acum

Intrebari frecvente

Cat costa?

Pretul se calculeaza pentru fiecare proiect si variaza in functie de complexitatea compozitiei, dimensiunea tabloului, tehnica abordata si modelul de rama. Pentru a primi o cotatie, trimite-ne un mesaj.

Cat dureaza executia?

Livrarea se face de obicei in 5 zile insa timpul de lucru variaza in functie de complexitatea proiectului tau si a volumul de comenzi din acea perioada.

Caricatura e facuta de un program?

Nu. Toate caricaturile sunt realizate manual, de unul din caricaturistii echipei noastre. Printre ei sunt si artisti cu peste 15 ani experienta si premii internationale la concursuri de specialitate.

Potrivit pentru orice decor

Artistic, original si plin de umor. Caricaturile noastre realizate cu stil si bun gust vor da un aer artitic dar totusi colocvial si relaxat oricarui decor. La cererea ta, putem asorta paleta de culori a tabloului cu cel al nuantelor camerei.

Peste 500 caricaturi pentru clienti ca

Te-ai convins?

Comanda caricatura ta acum