Povestea noastra

Cum am inceput

Caligrafik a inceput in 2014 sub numele „CreARTiv3”. La inceput a fost doar un proiect personal initiat pentru a promova serviciile unui grup artisti grafici. Prin acest mix eclectic de talente, incercam sa oferim solutii originale pentru proiecte care variaza de la portrete si caricaturi, la reproducerea unor tablouri celebre. În timp, am avut ocazia de a lucra pentru agentii si companii cu renume ca McCann, Autodesk Romania sau Scania Romania.

În primavara 2016 am decis sa reconstruim imaginea proiectului sub numele actual – Caligrafik. Aceast nou brand ne caracterizeaza mai bine si intruchipeaza valorile dupa care ne ghidam – simplitate, eleganta si stil.

Manifest

Credem ca excelenta are baza in lucrul in echipa si diversitatea. Prin urmare, am selectat cu atentie un grup de peste 15 pictori, ilustratori, caricaturisti si designeri, organizati si dirijati de un singur art director, pentru a gasi solutii cu adevarat creative si inedite oricarei provocari.

Oamenii sunt fiinte puternic influentate de ceea ce vad. Design-ul si aspectul vizual al lucrurilor cu care interactioneaza joaca un rol important in viata fiecaruia. Prin munca noastra incercam sa combinam utilitatea cu estetica pentru a crea o experienta memorabila.

Colaboratori

Valentin Chibrit

Radu Cletiu

Ionut Bucur

Corina Olosutean

Iancu Avram

Xenia Morgun

Raluca Fratean

Zaharia Catalin

Irimia Viorel

Renard Tamas

Ionut Popescu

Oana Dascalu