Cine suntem. Ce facem.

Suntem Caligrafik Studios, o agentie creativa specializata in ilustratie si pictura.
Ne exersam creativitatea cu o varietate de proiecte – totul, de la portretistica, la picturi murale si design grafic.

Cum am inceput

Caligrafik a inceput in 2014 sub numele „CreARTiv3”. La inceput a fost doar un proiect personal initiat pentru a promova serviciile unui grup de ilustratori, pictori si designeri. Prin acest mix eclectic de talente, incercam sa oferim solutii creative si inedite pentru proiecte care variaza de la tablouri la identitati de brand. În timp, am avut ocazia de a lucra pentru agentii si companii cu renume ca McCann, Autodesk Romania sau Scania Romania.

În primavara 2016 am decis sa reconstruim imaginea proiectului sub numele actual – Caligrafik. Aceast nou brand ne caracterizeaza mai bine si intruchipeaza valorile dupa care ne ghidam – simplitate, eleganta si stil.

Manifest

Credem ca excelenta are baza in lucrul in echipa si diversitatea. Prin urmare, am selectat cu atentie un grup de peste 15 pictori, ilustratori, caricaturisti si designeri, organizati si dirijati de un singur art director, pentru a gasi solutii cu adevarat creative si inedite oricarei provocari.

Oamenii sunt fiinte vizuale. Design-ul si aspectul vizual al lucrurilor cu care interactioneaza joaca un rol important in viata fiecaruia. Prin munca noastra incercam sa combinam utilitatea cu estetica pentru a crea o experienta incantatoare si memorabila.

Noutati pe Instagram

Colaboratori

Valentin Chibrit

Radu Cletiu

Ionut Bucur

Corina Olosutean

Iancu Avram

Xenia Morgun

Raluca Fratean

Zaharia Catalin

Irimia Viorel

Renard Tamas

Ionut Popescu